Dienst Curriculum & vorming secundair onderwijs Restaurantbedrijf en drankenkennis3e graad bso - Specialisatiejaar |
Geïntegreerde proef
Profiel van deze richting
Basisvorming (B) en specifiek gedeelte (S) | 28 | uren (minimum) | ||
Basisvorming | 10 | 2018/031 | B | Godsdienst | 2 | AV Godsdienst | 2007/022 | B | Lichamelijke opvoeding | 2 | AV Lichamelijke opvoeding | 2014/034 | B | Project algemene vakken | 4/0 | AV Pav | B | Nederlands | 0/2 | AV Nederlands | B | Maatschappelijke vorming | 0/2 | AV Mavo | 2014/018 | B+S | Engels | 2/0 | AV Engels | B+S | Frans | 0/2 | AV Frans | B | Basisvorming te kiezen uit: | 2 | 2014/018 | B | Duits | AV Duits | 2014/034 | B | Nederlands | AV Nederlands | 2016/017 | B | Plastische opvoeding | AV Plastische opvoeding | 1995/003I | B | Wiskunde | AV Wiskunde | 2014/018 | B+S | Engels | AV Engels | B+S | Frans | AV Frans | Specifiek gedeelte | 16-24 | 2005/026 | S | Drankenkunde en gastheerschap | 11-16 | PV + Stage Hotel | 5-8 | TV Hotel/Toegepaste economie/Toegepaste informatica |
Complementair gedeelte (C) - aanbevelingen | 2018/010 | C | Ondernemend project | TV Hotel/Toegepaste economie |
| ||||
Katholiek onderwijs Vlaanderen © 2024 - Alle rechten voorbehouden |