Dienst Curriculum & vorming
secundair onderwijs

Restaurantbedrijf en drankenkennis

3e graad bso - Specialisatiejaar

Ge´ntegreerde proef
Profiel van deze richting


LeerplannummerB/S/CPedagogische vakbenaminguren/weekAdministratieve vakbenaming

Basisvorming (B) en specifiek gedeelte (S)28uren (minimum)

 Basisvorming10
2018/031BGodsdienst2AV Godsdienst
2007/022BLichamelijke opvoeding2AV Lichamelijke opvoeding
2014/034BProject algemene vakken4/0AV Pav
 BNederlands0/2AV Nederlands
 BMaatschappelijke vorming0/2AV Mavo
2014/018B+SEngels2/0AV Engels
 B+SFrans0/2AV Frans
BBasisvorming
te kiezen uit:
2
2014/018BDuitsAV Duits
2014/034BNederlandsAV Nederlands
2016/017BPlastische opvoedingAV Plastische opvoeding
1995/003I Volgend schooljaar nieuw leerplan. Voor meer details klik op leerplannummerBWiskundeAV Wiskunde
2014/018B+SEngelsAV Engels
 B+SFransAV Frans
Specifiek gedeelte16-24
2005/026SDrankenkunde en gastheerschap11-16PV + Stage Hotel
   5-8TV Hotel/Toegepaste economie/Toegepaste informatica

Complementair gedeelte (C) - aanbevelingen
2018/010COndernemend projectTV Hotel/Toegepaste economie

  • Voor het bereiken van het studieprofiel is het aangewezen in de basisvorming te opteren voor Frans 2 uur, Engels 1 uur en Duits 1 uur. Minimum-maximum aantal uren stage: 2-8.
  • Zie Mededeling 'Moderne vreemde talen in de B-stroom en in het bso'. M-VVKSO-2010/021
  • Gewijzigd leerplan. Voor meer details klik op leerplannummer


Katholiek onderwijs Vlaanderen © 2024 - Alle rechten voorbehouden